NI NA VOLJO ZA PRODAJO!! Poslovni apartma, Ljubljana Center, 135.000 EUR

Na izjemni lokaciji, v neposredni bližini mestnega jedra, prodamo popolnoma obnovljen poslovni apartma. Nahaja se v dveh etažah, pritličju in kleti, v skupni izmeri 45 m2. Dostopna lokacija ima v bližini celotno infrastrukturo; trgovine, glavno avtobusno in železniško postajo, do Prešernovega trga je 10 min hoje.

 

Apartma je bil obnovljen leta 2019; nova kuhinja, pralni stroj, kopalnica in obnovljeno stopnišče. Tloris zajema lasten vhod, lepo urejeno kuhinjo z jedilno mizo in stoli, lično okrašene stopnice ter kletni prostor s šestimi ležišči ter kopalnico s tušem.

Apartma se uspešno oddaja prek Airbnb-a, Booking-a (70% letna zasedenost). Internetni priključek, televizija in klimatska napravo, ki se uporablja za ogrevanje v hladnejših dneh. Apartma se prodaja popolnoma opremljen.

 

Blok ima upravnika SPL, ki skrbi za vzdrževanje in rezervni sklad. Možnost parkiranja v okolici objekta.

 

Izjemna priložnost za investicijo.


POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet z nepremičninami, v višini 2% od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.

 

V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; Agentka Brina Sotlar, Tel: 00386-40-626-215, E-mail: bsotlar@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.