PRODANO!! 3,5-sobno stanovanje, Štajerska - Maribor, 159.000 EUR

3,5-sobno stanovanje, Maribor Center, zgrajeno 1910, prenovljeno 2000, 2./2. nad., površina 130,20 m2, bivalni prostor 99,80 m2, balkon, dve kleti, solasništvo na dveh podstrešnih prostorih, odlična investicija. Cena: 159.000 EUR.


V centru Maribora prodamo 3,5-sobno stanovanje z izjemnim investicijskim potencialom. Odlično vzdrževana stavba je bila zgrajena leta 1910, stanovanje pa je bilo v celoti prenovljeno po letu 2000. Stanovanje nudi čudovit razgled na Glavni trg z novo pešcono. Okolica nudi čudovito infrastrukturo mestnega jedra, bližino vseh avtobusnih povezav, trgovin, lokalov, restavracij, banke, lekarne, Europarka, železniške postaje in zelenih površin mestnega parka.


Stanovanje je v celoti orientirano na zahod in obsega 99,80 m2 bivalne površine. Občutek prostornosti dodaja višina stropov 3,20 m. V prostorni in svetli dnevni sobi se nahaja izhod na manjši balkon v izmeri 2,70 m2, osrednji del stanovanja predstavlja novejša kuhinja z jedilnico, spalnica ter dodatna večja soba. Kopalnica s kopalno kadjo je bila v celoti prenovljena po letu 2000, zraven se nahaja dodatna manjša kopalnica z ločenim wc-jem in pralnim strojem.


Stavba je spomeniško zaščitena, streha in fasada sta bili prenovljeni leta 1997. Prenovljene so bile električne povezave, kanalizacija ter napeljan mestni plin. Na notranji strani stavbe se odpre notranje dvorišče v grajskem slogu. Lastniki stavbe imajo solastništvo na dveh neizdelanih podstrešjih ter manjšem hišniškem stanovanju v pritličju, kar predstavlja odlično dodatno investicijsko priložnost.


Stanovanje se prodaja opremljeno. Prenova stanovanja po letu 2000 je obsegala prenovo inštalacij, sistema ogrevanja, menjavo radiatorjev, vgradnjo nove kuhinje, prenovo kopalnice, vgradnjo dveh klimatskih naprav in novih oken ter beljenje. V stanovanju je na voljo optika in kabelski priključek. Ogrevanje je na mestni plin. Skupni mesečni stroški znašajo do 200 EUR, vplačuje se tudi rezervni sklad v višini 70 EUR mesečno.


Lastnika najemata dve občinski parkirni mesti 300 m od stavbe, kar je možno prenesti na novega lastnika. Letna dovolilnica za parkiranje na javnih parkirnih mestih znaša 180 EUR. Stanovanju pripadata dve kleti v skupni izmeri 27,70 m2. Dvigala ni.


Stanovanje je vpisano v zemljiško knjigo in je brez bremen.


POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Katja Sraka, Tel: 00386-41-291-052,

E-mail: ksraka@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.