1-sobno stanovanje, Savinjska - Celje, 79.000 EUR

1-sobno stanovanje, Celje Center, večstanovanjska staromeščanska stavba, zgrajena l. 1700, obnovljena l. 2003, 2./3.nad, brez dvigala, skupna izmera 42,70 m2 (bivalna površina 34,60 m2, balkon 8,10 m2). Cena: 79.000 EUR.


V mestnem jedru, v urejeni staromeščanski stavbi, se nahaja zanimivo stanovanje, ki se lahko s kreativnim pristopom spremeni v unikaten življenjski prostor. V neposredni bližini je na voljo potrebna infrastruktura (trgovine, kulturne ustanove, banka, pošta, občina, lekarna itd.). Parkiranje je možno na dvorišču pred stavbo z mestno parkirno dovolilnico.


Grandiozna stavba je bila obnovljena leta 2003 - fasada, streha, dimniki, plinske cevi. Stanovanje z zahodno lego je svetlo in obsijano s popoldanskim soncem. Ima svoj vhod s skupnega stopnišča, kar mu nudi precej zasebnosti. Tloris obsega predprostor, kopalnico s kadjo, osrednji dnevni prostor, ki služi tudi kot spalni del, kuhinjo in dolg balkon. Okna so lesena, nameščena je klimatska naprava in nova plinska peč, ki služi za ogrevanje in toplo sanitarno vodo. Visoki stropi in oboki poudarijo posebnost prostora ter omogočajo različne arhitekturne rešitve in umestitev galerije. Stanovanje je bivalno in funkcionalno, vendar dolgoročno potrebno obnove.


Stroški so odvisni od porabe (elektrika, ogrevanje, upravnik Staninvest, internet).


Zemljiškoknjižno stanje je urejeno, stanovanje je vseljivo po plačilu kupnine. Zanimiva naložba za kratko ali dolgoročno oddajanje.


POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte: Agentka Ana Paska Sešek, Tel: 00386-40-626-216;

E-mail: apsesek@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.