Hiša samostojna (dvostanovanjska), Ljubljana okolica - Žabnica, 379.000 EUR

Dvostanovanjska hiša, Notranje gorice - Žabnica, zgrajena l. 1926, dograjena l. 1967, prenovljeno 2013, P+1, skupna izmera 140,20 m2, tri ločene bivalne enote, zemljišče v velikosti 610 m2, dobra investicijska priložnost. Cena: 379.000 EUR.


V urejenem naselju Žabnica prodamo dvostanovanjsko hišo s tremi bivalnimi enotami. V bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura (vrtec, šola, zdravstveni dom, trgovine, LPP in železniška postaja). AC priključek je oddaljen 4,5 km. Lokacija omogoča veliko možnosti rekreacije, hoje in kolesarjenja.

Hiša obsega dve etaži v skupni izmeri 140,20 m2 (126 m2 neto stanovanjske površine). V hiši so izdelane tri ločene stanovanjske enote.


V pritličju se nahaja manjše enosobno stanovanje (26 m2), ki obsega kuhinjo z jedilnico, kopalnico z wc-jem in sobo ter manjše dvosobno stanovanje (37 m2), ki obsega, kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo, kopalnico z wc-jem in spalnico ter izhod na atrij.


V prvem nadstropju se nahaja večje trisobno stanovanje (63 m2), ki obsega hodnik s stopniščem, kopalnico, sanitarije, kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo, spalnico, otroško sobo in pokrito teraso (14 m2).

Leta 2013 je bila izvedena zamenjava kritine, oken in energetska sanacija fasade, leta 2020 popolna obnova celotnega pritličja in delno nadstropja.


Hiša je opremljena z vsemi priključki (vodovod, elektrika in optika), centralno ogrevanje na kurilno olje, pričetek gradnje kanalizacijskega omrežja je predvidena v letošnjem letu.


Hiša je primerna za večjo družino, več gospodinjstev ali kot investicija za oddajanje.


Vpisano v kataster stavb, zemljiško knjigo ter brez bremen. Vsa dokumentacija pridobljena.


POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; Agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.