ODDANO!! 2-sobno stanovanje, Ljubljana Center, 850,00 EUR/mesec

2-sobno stanovanje, Ljubljana Center, zgrajeno l. 1936, popolnoma prenovljeno l. 2010, P./2.nad., neto bivalna površina 58,20 m2, klet 3,70 m2, parkirno mesto. Cena: 850,00 EUR/mesec.


Na odlični lokacijim v središču mesta, prodamo razgibano, arhitekturno zasnovano 2-sobno stanovanje. Ljubljanski grad, mestna tržnica, muzeji in ostala potrebna infrastruktura so v neposredni bližini (trgovina, pošta, vrtec šola, zdravstveni dom, postajališče LPP itd.).


Stanovanje se nahaja v pritličju urejenega manjšega bloka in je orientirano na sever in jug. Odlikuje ga funkcionalen tloris, ki povezuje vse prostore, a hkrati zagotavlja dovolj zasebnosti. Odprt predprostor se nadaljuje v večjo jedilnico in opremljeno kuhinjo s kuhinjskim otokom (indukcijska kuhalna plošča, pečica, pomivalni stroj, hladilnik, zamrzovalnik) s pogledom na zelenico. Med dnevnim prostorom in spalnico je umeščena odprta kopalnica s kadjo. Sanitarije so ločene. V stanovanju je dovolj vgradnih omar za shranjevanje in utility s pralnim in sušilnim strojem. Stanovanje je bilo popolnoma obnovljeno in se oddaja opremljeno. V uporabi je tudi klet in skupna kolesarnica. Možnost parkiranja na dvorišču pred stavbo za zapornico, vendar parkirno mesto ni zagotovljeno.


Celotno stanovanje ima talno ogrevanje, stroški so odvisni od porabe (upravnik, ogrevanje, elektrika, optični priključek).


Atraktivno zasnovano stanovanje je primerno za posameznika ali par. Domače živali so dobrodošle, zaželen dolgoročni najem, varščina znaša dve najemnini.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; Agentka Ana Paska Sešek, Tel: 00386-40-626-216, E-mail: apsesek@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.