ODDANO!! 3,5-sobno stanovanje, Ljubljana Bežigrad, 1400,00 EUR/mesec

Na priljubljeni in mirni lokaciji za Bežigradom, v Zupančičevi jami, oddamo moderno, svetlo in funkcionalno razporejeno 3,5-sobno stanovanje s teraso s prekrasnim razgledom na bližnji park. 


V neposredni bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura: trgovine, lekarna, pošta, banka, šola, vrtec, blizu je avtobusna in železniška postaja. Mirna in urejena lokacija ponuja veliko gostinskih lokalov s terasami in površinami z igrali za otroke.


Razporeditev obsega predprostor, bivalni prostor (41m2) povezan z delno ločeno kuhinjo (hladilnik, zamrzovalnik, pomivalni stroj, mikrovalovna pečica), jedilnim kotom in teraso (10,3m2). Opremljena spalnica z garderobno omaro (14m2) in kopalnico s kadjo, dodatna spalnica (13m2), kabinet (7m2), ter dodatna kopalnica s kadjo. Stanovanje ima vzhodno in zahodno lego. Stanovanju pripada kletna shramba (6,5m2) in parkirno mesto v garaži pod objektom (možen dodatni najem parkirnega mesta).


Stanovanje je klimatizirano, ogrevanje na toplovod, internet – optika, v stavbi je dvigalo. Stanovanje se oddaja delno opremljeno, za dodatno pohištvo in inventar se je možno dogovoriti. Mesečni obratovalni stroški (obratovanje, ogrevanje, varovanje, voda, odvoz smeti, elektrika...) znašajo med 250 € in 350 €, odvisno od dejanske porabe in št. ljudi v stanovanju.


Primerno za posameznike, pare ter družine ki si želijo udobnega bivanja, zaželeni resni in urejeni najemniki. Stanovanje je vseljivo po dogovoru.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Najemnik prevzame v plačilo del stroška priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestavo najemne pogodbe, sestavo zapisnika ter izvedbo primopredaje nepremičnine, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva ter strošek pravnega svetovanja, po odvetniški tarifi, veljavni na dan sklenitve najemne pogodbe (+ DDV).


Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklenejo med seboj gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.