Hiša samostojna, Ljubljana Besnica, 210.000 EUR

V Besnici, na mirni lokaciji obdani s čudovitimi hribi, prodamo samostojno hišo v skupni izmeri 195,7 m2 bruto površine (neto površina 99,3 m2) s pripadajočim zemljiščem v izmeri 737 m2. Infrastruktura se nahaja v Besnici in Zalogu; šola do 4. razreda in avtobusna postaja sta oddaljeni 1 km, v Zalogu, ki je oddaljen 7 km so vrtec, šola, trgovine, do avtocestnega priključka je 10 km.


Zasnova hiše obsega tri etaže: pritličje, 1. nadstropje in mansardo. Pritličje obsega prostorno garažo, sanitarije, kurilnico, pralnico in shrambo. V 1. nadstropju je odlično zasnovana dnevna soba, ki se razprostira v jedilni del v povezavi s svetlo kuhinjo in izhodom na velik balkon, ki nudi odprt pogled na okoliške gozdove, ter teraso z vrtnim pohištvom in kaminom, kabinet in prostorno kopalnico s kadjo. Mansarda obsega dve prostorni sobi, sanitarije, spalnica z lastno kopalnico in izhodom na balkon.


Hiša ima vzhodno in zahodno lego in je zelo lepo vzdrževana. Leta 2015 so bile zamenjane talne obloge in kuhinja. Gradnja hiše je klasična; 8 cm fasada in 15 cm izolacije pod streho. Brežina za hišo predstavlja zazidljivo zemljišče 8x8 z lastnim dostopom. Okolica hiše je lepo urejena; tlakovci, zelenica, škarpa, pred hišo možnost parkiranja za več avtomobilov.


Hiša ima vse priključke; kabelski internet, elektriko, vodo, greznico, ogrevanje na drva.


Hiša se prodaja opremljena po dogovoru, odvisno od želja strank in potreb lastnikov.


Hiša je funkcionalno zasnovana in je odlična priložnost za nakup, za vse potencialne kupce, ki si želijo ustvariti dom v mirni in neokrnjeni naravi.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250, E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.