ODDANO!! 4-sobno dupleks stanovanje, Ljubljana Bežigrad, 1700,00 EUR/mesec

4-sobno dupleks stanovanje, Ljubljana Bežigrad, zgrajeno l. 2014, 10./10.nad., skupna izmera 117,20 m2, neto izmera stanovanja 100 m2, prostorna terasa 13,30 m2, shramba 4 m2, parkirno mesto v garaži, moderno, z nizkimi obratovalnimi stroški. Cena: 1700,00 EUR/mesec.

V sodobnem objektu Eko srebrna hiša oddamo vrhunsko zasnovano 4-sobno dupleks stanovanje z izjemnim razgledom. V bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura – trgovina, pošta, LPP postajališče, osnovna šola, vrtec, številne sprehajalne poti itd. Lokacija omogoča hiter dostop do obvoznice. 

Stanovanje se nahaja v 10. nadstropju, orientirano je proti vzhodu, je svetlo in funkcionalno razporejeno v dveh etažah. Prva etaža obsega predsobo, kopalnico, kuhinjo, jedilnico, dnevno-bivalni prostor z izhodom na prostorno teraso s čudovitim razgledom. V zgornji etaži se nahajajo hodnik, glavna spalnica, dva kabineta in večja kopalnica. Stanovanje je tehnološko dovršeno, vgrajen je lastni prezračevalni sistem z rekuperacijo, klimatska naprava, pametne inštalacije in električna senčila v vseh prostorih. Objekt je zgrajen po pasivnih standardih, obratovalni stroški so nizki.

Stanovanju pripada eno parkirno mesto v kletni garaži, kolesarnica in ograjeno in varovano dvorišče.

POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.

V primeru zanimanja nas kontaktirajte; Agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.

Lepo vabljeni k ogledu.