ODDANO!! Hiša samostojna, Domžale, 1600,00 EUR/mesec

Hiša dvojček, Domžale, zgrajeno l. 2010, skupna izmera 152 m2 bruto površine + 243 m2 pripadajočega zemljišča. Cena: 1600,00 EUR/mesec.


V Domžalah, v urejenem in prijetnem naselju, oddamo moderno opremljeno dvojček hišo, s sodobno zasnovanim tlorisom, v skupni izmeri 152 m2 bruto površine (89,4 m2 neto površine) ter 243 m2 pripadajočega zemljišča. Celotna infrastruktura se nahaja v radiju 500 m; trgovine, šola, vrtec, avtocestni priključek je oddaljen 3 min vožnje, avtobusno postajališče 10 m.


Zasnova hiše obsega tri etaže: klet, pritličje in nadstropje. Bivalna klet obsega veliko dnevno sobo, pralnico in shrambo. Pritličje hiše obsega predsobo, kopalnico s tušem, izredno svetel dnevno-bivalni prostor, kjer se nahaja dnevna soba s kaminom ter izhodom na urejen vrt, moderna kuhinja z vsemi kuhinjskimi aparati in jedilnica. Prvo nadstropje obsega spalnico z garderobno omaro, dve opremljeni sobi ter prostorno kopalnico z masažno kadjo. Po sobah in hodniku je položen parket.


Oprema višjega kakovostnega razreda, ki jo odlikuje sodobni dizajn. Ogrevanje na toplotno črpalko, zrak-voda (talno gretje). Na vseh oknih so nameščene rolete, pametna inštalacija ter kamere. Okolica hiše je lepo urejena, z zelenico in tlakovci. Na vrtu je kamin, voda in nadstrešek s prostorno vrtno garnituro. Ob hiši je parkirišče za več avtomobilov.


Hiša se oddaja popolnoma opremljena (kuhinjska oprema, posode, sedežna garnitura, televizija, pralni stroj, itd.), ob podpisu pogodbe 2 varščini in ena najemnina, lastni števci za vodo, elektriko.

 

Primerno za posameznike, pare ali družine. Zaželeni resni in urejeni najemniki. Vseljivo s 01.05.2021.

 

POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Najemnik prevzame v plačilo del stroška priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestavo najemne pogodbe, sestavo zapisnika ter izvedbo primopredaje nepremičnine, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva ter strošek pravnega svetovanja, po odvetniški tarifi, veljavni na dan sklenitve najemne pogodbe (+ DDV).


Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklenejo med seboj gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.

 

V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 040/452-362, E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.

 

Vljudno vabljeni k ogledu.