ODDANO!! 3-sobno stanovanje, Ljubljana Center, 1300,00 EUR/mesec

Na Prešernovi cesti v Ljubljani oddamo prostorno, svetlo in popolnoma opremljeno 3-sobno staromeščansko stanovanje. V neposredni bližini se nahajajo Maximarket, LPP postajališče, banka, šola, vrtec, park Tivoli in rekreacijske poti idr.


Stanovanje se nahaja v visokem pritličju bloka in obsega predsobo, ločen WC, kopalnico s tušem, kuhinjo z jedilnico in izhodom na balkon, dnevno sobo, otroško sobo, utility prostor ter veliko spalnico. Prostori so orientirani proti vzhodu in zahodu.

Stanovanje je popolnoma opremljeno in je na voljo za takojšnjo vselitev; v kuhinji pomivalni stroj, steklokeramična kuhalna plošča, pečica, napa, hladilnik, zamrzovalnik, mikrovalovna pečica. V utility prostoru sta pralni in sušilni stroj. Vsi prostori imajo vgradne omare z veliko uporabnega prostora za shranjevanje.


Stroški so odvisni od porabe (upravnik Finance-Operativa, elektrika, voda, plin – ogrevanje na lastno plinsko peč, internetni priključek - optika itd.).


Na voljo so parkirna mesta na dvorišču, vendar parkirno mesto ni zagotovljeno.


Primerno za družino, par, posameznike ter tuja predstavništva. Po dogovoru so dovoljeni hišni ljubljenčki, možen dolgoročni najem, varščina 1.300,00 EUR.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.