ODDANO!! 3-sobno stanovanje, Ljubljana Center, 1300,00 EUR/mesec

Na Prešernovi cesti v Ljubljani oddamo prostorno, svetlo in popolnoma opremljeno 3-sobno staromeščansko stanovanje. V neposredni bližini se nahajajo Maximarket, LPP postajališče, banka, šola, vrtec, park Tivoli in rekreacijske poti idr.


Stanovanje se nahaja v visokem pritličju bloka in obsega predsobo, ločen WC, kopalnico s tušem, kuhinjo z jedilnico in izhodom na balkon, dnevno sobo, otroško sobo, utility prostor ter veliko spalnico. Prostori so orientirani proti vzhodu in zahodu.

Stanovanje je popolnoma opremljeno in je na voljo za takojšnjo vselitev; v kuhinji pomivalni stroj, steklokeramična kuhalna plošča, pečica, napa, hladilnik, zamrzovalnik, mikrovalovna pečica. V utility prostoru sta pralni in sušilni stroj. Vsi prostori imajo vgradne omare z veliko uporabnega prostora za shranjevanje.


Stroški so odvisni od porabe (upravnik Finance-Operativa, elektrika, voda, plin – ogrevanje na lastno plinsko peč, internetni priključek - optika itd.).


Na voljo so parkirna mesta na dvorišču, vendar parkirno mesto ni zagotovljeno.


Primerno za družino, par, posameznike ter tuja predstavništva. Po dogovoru so dovoljeni hišni ljubljenčki, možen dolgoročni najem, varščina 1.300,00 EUR.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Najemnik prevzame v plačilo del stroška priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestavo najemne pogodbe, sestavo zapisnika ter izvedbo primopredaje nepremičnine, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva ter strošek pravnega svetovanja, po odvetniški tarifi, veljavni na dan sklenitve najemne pogodbe (+ DDV).


Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklenejo med seboj gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-452-362,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.