V MIROVANJU!! Poslovni prostor - pisarna/prostor za storitve, Ljubljana Bežigrad, 125.500 EUR

Poslovni prostor, Ljubljana Bežigrad, zgrajeno l. 1996, P./8.nad., površina 28,30 m2, garažno parkirno mesto. Cena: 125.500 EUR.


V Bežigrajskem dvoru prodamo unikaten poslovni prostor z izložbo. Nahaja se v pritličju varovane poslovne stavbe z recepcijo. V bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura; številne kavarne in restavracije, pošta, trgovina banka itd.


Poslovni prostor je velikosti 28,30 m2 in je bil v uporabi kot razstavna galerija. Ima dva vhoda, enega skozi glavni vhod pri vratarju, drugi kot samostojni vhod z ulice. Pripada mu tudi garažno parkirno mesto v varovani garaži.


Poslovni prostor je bil leta 1996 izdelan in opremljen s kakovostnimi materiali in je odlično ohranjen. Stropovi so nadstandardno visoki. Primeren je za različne poslovne dejavnosti (neživilska trgovina, butik, pisarna, agencija itd.). Sanitarije so v souporabi z recepcijo.


Stroški so odvisni od porabe (upravnik Valina, ogrevanje – toplovod, elektrika, internet – optika, rezervni sklad).


POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; Agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.