ODDANO!! Hiša samostojna, Ljubljana - Vič (Rožna Dolina), 2500,00 EUR/mesec

Na izjemni lokaciji v Rožni dolini oddamo samostojno hišo z vrtom v treh etažah. Hiša se nahaja pod Rožnikom, v bližini se nahaja trgovina, LPP postajališče, sprehajalne poti itd.


Hiša obsega klet, pritličje in 1. nadstropje. V kleti se nahaja garaža, shramba, kurilnica, pralnica in dodatna soba. Pritličje obsega vetrolov, kopalnico, kuhinjo z jedilnico ter velik bivalni prostor z dodatno jedilnico in izhodom na teraso in vrt.. V nadstropju se nahajajo utility, dve kopalnici, tri spalnice s skupnim velikim balkonom in otroška soba.


Hiša je bila letos delno prenovljena (dve kopalnici, kuhinja, zbrušeni parketi), kuhinja je popolnoma opremljena - indukcijska kuhalna plošča, pečica, hladilnik, zamrzovalnik, pomivalni stroj. Načrtovana je tudi prenova fasade in ureditev vrta.


Stroški so odvisni od porabe (ogrevanje – kurilno olje, elektrika, voda, internetni priključek). Možnost izvedbe ogrevanja na plinsko peč, v dnevnem prostoru je kamin na drva.


Primerno za družine, pare, posameznike in tuja predstavništva. Zaželen dolgoročni najem, varščina 2500,00 EUR.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.