3-sobno stanovanje, Ljubljana Center, 1200,00 EUR/MESEC

V centru mesta, v neposredni bližini Zmajskega mostu, oddamo funkcionalno, svetlo, popolnoma obnovljeno in opremljeno stanovanje v skupni izmeri 75,5 m2. Od starega mestnega jedra je objekt oddaljen zgolj nekaj minut hoje; na dosegu so banke, pošta, šole, vrtci, ljubljanska tržnica, restavracije, avtobusna postaja ipd.

 

Stanovanje je funkcionalno razporejeno; obsega predprostor z vgradno omaro, dnevno sobo s sedežno garnituro, jedilno mizo s stoli in popolnoma opremljeno kuhinjo (pečica, napa, štedilnik, pomivalni stroj, hladilnik), spalnico s posteljo in garderobno omaro, otroško sobo s posteljo ter kopalnico s tušem. Stanovanje ima opremo višjega cenovnega razreda in še ni bilo vseljeno. Parkiranje na ograjenem dvorišču, pred objektom.

 

Primerno za urejene posameznike, pare ali manjše družine.

 

POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083,

E-mail: astebal@bazarealestate.com.

 

Lepo vabljeni k ogledu.