Poslovni prostor - gostinski lokal, Ljubljana okolica - Logatec, 8,00 EUR/m2/mesec

Poslovni prostor – gostinski lokal, Logatec Center, zgrajeno l. 1990, pritličje, skupna površina 79,80 m2, odlična lokacija, zunanji vrt, možnost preureditve po željah najemnika. Cena: 8,00 EUR/m2/mesec.


Na odlični lokaciji, v centru Logatca, oddamo poslovne prostore v skupni izmeri 79,80 m2. Slednji se nahajajo v vzdrževani večstanovanjski stavbi. V neposredni bližini je celotna infrastruktura.


Poslovni prostor ima funkcionalen tloris, ki obsega osrednji prostor, hodnik ter tri ločene prostore. Prostor je namenjen gostinski dejavnosti in ima tudi obratovalno dovoljenje. Glede na trenutno stanje omogoča bodočemu najemniku preureditev po lastnih željah. Prostoru pripada tudi uporaba vrta pred stavbo. Parkiranje je omogočeno v okolici stavbe.


Mesečni stroški se obračunavajo glede na porabo (upravnik, internet, ogrevanje - lastna plinska peč, elektrika, voda) in so zelo nizki, v povprečju 150 EUR/mesečno. Varščina po dogovoru. Možnost hitrega prevzema prostorov.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prenosu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; Agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.