PRODANO!! Hiša samostojna, Ljubljana Ig - Črna Vas, 2500,00 EUR/mesec

V Črni vasi, v novejšem naselju družinskih hiš, oddamo samostojno hišo s sodobno zasnovanim tlorisom. Celotna infrastruktura se nahaja v neposredni bližini; LPP, trgovski centri ter avtocestni priključek.


Zasnova hiše obsega dve etaži; pritličje in mansardo. Pritličje hiše obsega prostorno predsobo, kopalnico s tušem, utility, shrambo, izredno svetel skupni prostor, kjer se nahaja dnevna soba z izhodom na urejen in ograjen vrt, popolnoma opremljeno kuhinjo ter jedilnico. Po celotnem pritličju je položena keramika - talno gretje. Mansarda obsega spalnico z lastno kopalnico (tuš), garderobno sobo, dve dodatni sobi ter prostorno, izjemno urejeno kopalnico, s kadjo in tušem. Po sobah in hodniku je položen parket.


Hiša je opremljena z opremo višjega kakovostnega razreda, ogrevanje na toplotno črpalko (zrak-voda). Okolica hiše je lepo urejena, z zelenico, tlakovci ter asfaltnim dovozom.

Ob hiši je parkirišče za dva avtomobila, pred hišo je možnost parkiranja za dodatne tri avtomobile.


Hiša je primerna za posameznike, pare ali družine, ki uživajo v udobju in jim je zelo pomembna kakovost bivanja. Hiša se oddaja opremljena. 

 

Ob podpisu pogodbe 2 varščini in ena najemnina, stroški odvisni od porabe, položnice na vpogled ob ogledu. Vseljivo po dogovoru.

 

POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Najemnik prevzame v plačilo del stroška priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestavo najemne pogodbe, sestavo zapisnika ter izvedbo primopredaje nepremičnine, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva ter strošek pravnega svetovanja, po odvetniški tarifi, veljavni na dan sklenitve najemne pogodbe (+ DDV).


Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklenejo med seboj gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.

 

V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Bernarda Jamnik, 040/437-657, bjamnik@bazarealestate.com

 

Vljudno vabljeni k ogledu.