PRODANO!! 4-sobno stanovanje, Ljubljana - Vič (Brdo), 498.000 EUR

Na izjemni lokaciji, v neposredni bližini Rožnika in živalskega vrta, prodamo funkcionalno razporejeno in nadstandardno opremljeno 4-sobno stanovanje s teraso (11 m2). Stanovanje se nahaja v novozgrajenem enonadstropnem vila-bloku, s šestimi stanovanji. Poleg izjemne lokacije, blok odlikujejo podkletena garaža, dodatna parkirna mesta za obiskovalce ter skupni prostori (kolesarnica).


Funkcionalen tloris stanovanja obsega prostoren hodnik z garderobno omaro izdelano po meri, odprt in svetel dnevno-bivalni del s kuhinjo + jedilnico in izhodom na prostorno teraso, spalnico z ločeno garderobno sobo in manjšo shrambo, dodatno spalnico s kopalnico, delovno sobo, ki jo je možno preurediti v otroško sobo ter kopalnico s kadjo (po meri izdelana finska in infrardeča savna). Orientacija stanovanja: J in Z, prodaja se delno opremljeno (vključnena vgradna oprema).


Stanovanje je opremljeno po meri, z opremo višjega cenovnega razreda (troslojna okna, sanitarna oprema – Hansgrohe in Catalano, troslojni hrastov parket). Ogrevanje – toplotna črpalka (talno gretje), klimatski napravi ter sistem prezračevanja z rekuperacijo (Lunos).


ZK – urejeno in brez bremen.


POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet z nepremičninami, v višini 2% od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agent Andrej Štebal, Tel: 040/301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.