NOVOGRADNJA - 5-sobno stanovanje, Podravska - Maribor, 320.000 EUR (DDV vključen)

5-sobno stanovanje v dvostanovanjski hiši, Maribor, zgrajeno l. 2022, P+M, bivalna površina 110,36 m2, parcela 251 m2, orientacija enot S-J, ločen vhod, 2 pokriti parkirni mesti, možna izvedba na ključ, delno urejena okolica. Cena: 320.000 EUR z vključenim DDV.


V Mariboru v novejšem naselju na Studencih prodamo čudovito 5-sobno stanovanje v dvostanovanjski hiši. Naselje odlikuje čudovita zelena okolica z mnogimi sprehajalnimi potmi s pogledi na Pekrsko gorco. Center mesta je oddaljen 4 km, prav tako je v bližini vsa potrebna infrastruktura. Razdalja do obvoznice je 1 km, prav tako do vrtca ter 2 km do osnovne šole in Supernove.


Hiša bo grajena s funkcionalnostjo hiše dvojček, z dvema ločenima enotama po vertikali. Gradnja bo klasična opečnata. Grajena bo po najvišjih standardih kakovosti in udobja.


Moderni tloris pritličja bo obsegal:

- dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico

- kabinet

- tehnični prostor

- kopalnico

- shrambo in vetrolov


Tloris mansarde bo obsegal:

- spalnico z garderobo

- 2 otroški sobi

- 2 kopalnici

- hodnik in stopnišče.


V primeru rezervacije v začetnih fazah gradnje je možen dogovor o spremembah tlorisa ter lokaciji električnih napeljav in vodovodnih inštalacij. Števci bodo ločeni in komunalni prispevki urejeni. Prevideno je talno gretje na toplotno črpalko ali mestni plin. Posameznemu stanovanju pripada 251 m2 zemljišča. Ob hiši bo pokrito parkirišče za dva avtomobila. Tloris je priložen k oglasu.


Cena stanovanja zgrajenega do 4. podaljšane faze z urejeno okolico znaša 320.000 EUR z vključenim DDV. Investitor z mnogimi uspešnimi projekti omogoča izgradnjo na ključ.


Pričetek gradnje je predviden spomladi 2022. Terminski plan gradnje do 3. podaljšane faze je cca 6 mesecev oz. do enega leta na ključ.


POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; Agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083,

E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.