3-sobno stanovanje, Ljubljana Center, 325.000 EUR

3-sobno stanovanje, Ljubljana Center, zgrajeno l. 1760, prenovljeno l. 2011, 1. nadstropje v staromeščanski stavbi, skupna površina 93,00 m2, bivalni prostor 82,00 m2, stopnišče 11,00 m2. Cena: 325.000 EUR.


OGLASU JE PRILOŽENA VZUALIZACIJA POTENCIALNE UREDITVE NOTRANJIH PROSTOROV.


V mirnem delu centra prodamo prenovljeno 3-sobno stanovanje v 1. nadstropju staromeščanske hiše. V pritličju stavbe se nahajajo poslovni prostori, v 1. nadstropju pa sta le dve stanovanji.


Stanovanje je orientirano proti severu, jugu in zahodu in nudi pogled na čudovit Foersterjev park. V bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura – trgovina, osnovna šola, več fakultet, gimnazija, LPP postajališče, pošta, banka itd.


Stanovanje obsega zastekljeno verando, hodnik, kopalnico s kadjo, spalnico, kuhinjo z jedilnico, dnevni prostor ter kabinet. Do stanovanja se dostopa preko lastnega zunanjega stopnišča na dvoriščni strani objekta.


Stanovanju pripada eno parkirno mesto na dvorišču, drvarnica ter souporaba vrta. Stavba je v postopku etažiranja, ZK vpis brez bremen.

Poleg stanovanja je možno kupiti tudi gostinski lokal v obokani kleti in pritličju objekta, velikosti 40 m2 z vrtom velikosti cca. 50 m2, za ceno 125.000 EUR.


Stanovanje je bilo v celoti prenovljeno leta 2011, okna so bila zamenjana leta 2001 (lesena staromeščanska okna). Oprema po dogovoru.


Stroški nizki in so odvisni od porabe (ogrevanje – lastna etažna plinska peč, elektrika, voda, internet, snaga).


POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet z nepremičninami, v višini 2% od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte. Agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250,

e-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.