PRODANO!! 3-sobno stanovanje, Ljubljana Center, 250.000 EUR

3 – sobno stanovanje, Ljubljana – Center, stanovanjsko-poslovna stavba, zgrajena l. 1962, 4./6. nad., dve dvigali, delno obnovljeno l. 2014, skupna izmera 57,10 m2 (loža 3,50 m2, klet 3,30 m2), možnost parkiranja. Cena: 250.000 EUR.


OGLASU JE PRILOŽENA VIZUALIZACIJA POTENCIALNE PREUREDITVE NOTRANJIH PROSTOROV.


V središču mesta prodamo svetlo, delno opremljeno trisobno stanovanje. Okoliška infrastruktura - trgovine, banke, kulturne ustanove, postajališče LPP, šole itd. -  ponujajo udobje mestnega življenja, hkrati odlična lokacija omogoča hiter pobeg v objem zelenja parka Tivoli in Rožnika. Možnost parkiranja ob bloku na ograjenem parkirišču ali z mestno dovolilnico v okolici. V neposredni bližini je tudi parkirna hiša, kjer so na voljo najemna parkirna mesta.


Stanovanje z južno lego in veliko sonca je bilo leta 2014 delno obnovljeno – nova lesena okna, radiatorji, masiven bambusov parket, inštalacije in kuhinja. Kopalnica s kadjo je v prvotnem stanju, vendar povsem funkcionalna. Tloris je prilagodljiv, saj je v stanovanju le ena nosilna stena in prihodnjemu lastniku omogoča razporeditev prostorov glede na lastne potrebe. Trenutno obsega predprostor, kuhinjo, kopalnico in tri ločene sobe. Loža je zaprta, izolirana in del bivalnega prostora. Z enostavnim posegom jo lahko ponovno ločimo in odpremo. Kuhinja z gospodinjskimi aparati ostane v stanovanju na željo kupca, ostali prostori so neopremljeni. Pripada mu klet ter souporaba kolesarnice, skupne sušilnice in strešne terase.


Stroški so odvisni od porabe (upravnik Primus, ogrevanje in sanitarna voda – toplovod, elektrika, internet) in znašajo na letni ravni približno 150,00 EUR mesečno.


Prijetno stanovanje z veliko možnosti prilagoditve tlorisa je primerno tako za posameznike, pare, manjšo družino oziroma kot dolgoročna naložba. Vseljivo takoj po plačilu celotne kupnine.


POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte: agentka Ana Paska Sešek, Tel: 00386-40-626-216;

E-mail: apsesek@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.