ODDANO!! 2- ali 3-sobno stanovanje, Ljubljana Center, 329.990 EUR

Na Miklošičevi ulici, v središču mesta, prodamo prenovljeno in delno opremljeno 2-sobno staromeščansko stanovanje, ki ga je možno preurediti v 3-sobno stanovanje. Zgrajeno l. 1922, popolnoma obnovljeno v letu 2020, 4/4, površina stanovanja 81,43 m2, s pripadajočo kletjo v izmeri 1,10 m2 ter parkirnim prostorom na dvorišču v izmeri 12,50 m2. Cena 329.990 EUR.


Na odlični lokaciji v središču Ljubljane prodamo popolnoma prenovljeno 2-sobno staromeščansko stanovanje, ki ga je možno preurediti v 3-sobno stanovanje. Stanovanje se nahaja v neposredni bližini mestnega središča ter potrebne infrastrukture za kakovostno bivanje (LPP, šole, vrtci, trgovine, pošte, banke, itd.)


Funkcionalen tloris stanovanja obsega predsobo, kopalnico, kuhinjo z jedilnico, ogromno dnevno sobo, ki jo je mogoče razdeliti v dve sobi ter spalnico. Dnevni prostor je orientiran na vzhodno stran, kuhinja z jedilnico ter spalnica sta orientirani na zahodno stran. Stanovanje se lahko z minimalnim posegom preuredi v 3- sobno. 


Ogrevanje je urejeno na lastno etažno električno peč. V stanovanju je tudi optični priključek. V objektu ni dvigala. Stanovanje je v postopku etažiranja.


Stroški so odvisni od porabe (upravnik, elektrika, voda, optika, rezervni sklad itd.) in so sorazmerno nizki.


Možna oddaja - mesečna najemnina znaša 1000,00 EUR/mesec.


OGLASU JE PRILOŽENA VIZUALIZACIJA POTENCIALNE UREDITVE NOTRANJIH PROSTOROV.


POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.

V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.