ODDANO!! Stanovanje garsonjera, Ljubljana Center, 500,00 EUR/mesec

V bližini starega mestnega jedra, na Trubarjevi ulici, oddamo funkcionalno, svetlo, prijetno opremljeno garsonjero, v skupni izmeri 25 m2. Odlična lokacija, bližina banke, pošte, trgovin, restavracij in LPP postaje.


Stanovanje je funkcionalno razporejeno, obsega dostop iz odprtega hodnika, večjo sobo s svetlo kuhinjo in pisanim jedilnim kotičkom, pregrajeni del s posteljo in garderobno omaro, predsobo z večnamenskimi omarami ter kopalnico s tuš kabino, sanitarijami in pralnim strojem.


Stanovanje je primerno za urejenega posameznika ali par, živali (z izjemo mačk) dobrodošle.

Stroški so fiksni in vključeni v najemnino. 1 varščina, najemnina znaša 500,00 EUR/mesec s stroški. Ogrevanje – toplovod, optični internet.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; Agentka Brina Sotlar, Tel: 00386-40-626-215, E-mail: bsotlar@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.