ODDANO!! Stanovanje garsonjera, Ljubljana Center, 500,00 EUR/mesec

V bližini starega mestnega jedra, na Trubarjevi ulici, oddamo funkcionalno, svetlo, prijetno opremljeno garsonjero, v skupni izmeri 25 m2. Odlična lokacija, bližina banke, pošte, trgovin, restavracij in LPP postaje.


Stanovanje je funkcionalno razporejeno, obsega dostop iz odprtega hodnika, večjo sobo s svetlo kuhinjo in pisanim jedilnim kotičkom, pregrajeni del s posteljo in garderobno omaro, predsobo z večnamenskimi omarami ter kopalnico s tuš kabino, sanitarijami in pralnim strojem.


Stanovanje je primerno za urejenega posameznika ali par, živali (z izjemo mačk) dobrodošle.

Stroški so fiksni in vključeni v najemnino. 1 varščina, najemnina znaša 500,00 EUR/mesec s stroški. Ogrevanje – toplovod, optični internet.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Najemnik prevzame v plačilo del stroška priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestavo najemne pogodbe, sestavo zapisnika ter izvedbo primopredaje nepremičnine, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva ter strošek pravnega svetovanja, po odvetniški tarifi, veljavni na dan sklenitve najemne pogodbe (+ DDV).


Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklenejo med seboj gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Brina Sotlar, tel: 0038631/216-249, e-mail: bsotlar@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.