ODDANO!! 3-sobno stanovanje, Ljubljana Center, 1500,00 EUR/mesec

3-sobno stanovanje, Ljubljana Center, zgrajeno l. 1932, prenovljeno l. 2022, 2. nadstropje od 5. v bloku, skupna površina 103,10 m2, bivalni prostor 92,60 m2, loža 3,70 m2, klet 6,80 m2. Cena: 1500,00 EUR/mesec.


V Centru Ljubljane v Malem Nebotičniku oddamo prenovljeno 3-sobno staromeščansko stanovanje. V bližini je vsa potrebna infrastruktura za udobno bivanje – trgovina, pošta, lekarna, LPP postajališče, vrtec, osnovna šola, knjižnica, več fakultet ter številne restavracije in kavarne.


Stanovanje se nahaja v 2. nadstropju urejenega bloka z dvigalom, orientirano je proti jugu in vzhodu. Obsega predsobo z vgradnimi omarami, kuhinjo z jedilnico, utillity, ložo, kopalnico s prho, ločen WC, spalnico, dnevno sobo in še eno veliko zakonsko spalnico. Oddaja se opremljeno, v kuhinji je pečica, napa, indukcijska kuhalna plošča, pomivalni stroj, hladilnik z zamrzovalnikom, v utilityju je pralni stroj. Možen je dogovor glede dodatnega pohištva.


Stanovanju pripada še shramba v kleti ter souporaba skupnih prostorov (kolesarnica). Parkiranje je možno na plačljivih parkirnih mestih v okolici bloka ali v garažni hiši.


Stroški so odvisni od porabe (ogrevanje in topla voda – lastna plinska peč, upravnik SPL, elektrika, voda, snaga, internet – optika).


Primerno za družine, pare, posameznike in tuja predstavništva. Varščina 2x najemnina. Hišni ljubljenčki so dobrodošli.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; Agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.