Poslovni prostor, Ljubljana Center, 20,00 EUR/m2/mesec

Oddamo poslovni prostor na odlični lokaciji v centru Ljubljane, z zagotovljenimi 8 parkirnimi mesti (oz. po dogovoru). Poslovni prostor se nahaja na območju zgodovinskega jedra Ljubljane, kjer se prepletajo trgovske, oskrbne, storitvene, upravne, socialne, zdravstvene, vzgojne, izobraževalne in kulturne dejavnosti.

 

Poslovni prostor predstavlja samostojni objekt in je trenutno v fazi prenove. Bodoči najemniki lahko sodelujejo pri projektiranju in izvedbi prenove, namembnost objekta se lahko prilagodi individualnim potrebam najemnika. Možnost izvedbe dvigala. Primerno za različne dejavnosti (zdravstvena dejavnost / medicinski turizem, trgovina, storitve itd.).

 

Objekt obsega pritličje in 1. nadstropje, pritličje bo imelo 370 m2 in nadstropje 240 m2. Najame se lahko celoten objekt ali pa po delih. Cena 20,00 EUR/m2/mesec.

 

Dolgoročni najem, varščina odvisna od obsega dogovorjenih del.

 

POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Najemnik prevzame v plačilo del stroška priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestavo najemne pogodbe, sestavo zapisnika ter izvedbo primopredaje nepremičnine, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva ter strošek pravnega svetovanja, po odvetniški tarifi, veljavni na dan sklenitve najemne pogodbe (+ DDV).


Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklenejo med seboj gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.

 

V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-452-362, E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.

 

Lepo vabljeni k ogledu.