PRODANO!! Hiša dvojček, Ljubljana Bežigrad, 385.000 EUR

Na ekskluzivni lokaciji za Bežigradom prodamo enoto hiše (dvojčka), v skupni izmeri 189,3 m2 bruto površine (neto površina 118,3 m2, zemljišče obsega 502 m2). Lokacija potencialnim kupcem zagotavlja popolno udobje z odlično okoliško infrastrukturo (pošta, trgovina, banka, LPP postaja, vrtec, šola, AC priključek). Hiša je bila popolnoma obnovljena l.2019; nova strešna kritina, dodatna 12,5 cm izolacija fasade, hidroizolacija, namestitev toplotne črpalke, po celotni hiši nova električna in vodovodna napeljava, obnovljen in prelakiran parket, dve novi kopalnici, nova okna, rolete, komarniki, novi radiatorji, nova notranja in vhodna vrata. Okoli hiše so novi tlakovci in novo posajena trava.

Zasnova hiše obsega tri etaže: polklet, visoko pritličje, 1. nadstropje in mansardo. V polkleti se nahaja prostorna garaža, kurilnica, shramba, velika soba in utility. V visokem pritličju je zasnova prostorov sledeča; spalnica, dnevna soba v povezavi s kuhinjo in dnevno sobo in izhodom na balkon ter kopalnica s tušem.1.nadstropje obsega spalnico, kuhinjo, dnevno sobo z izhodom na balkon ter kopalnico s tušem.

Mansarda ima stojno višino in je neizdelana, možnost ureditve v dodatni dve sobi.

Prostori so izjemno svetli, saj ima hiša južno lego. Hiša ima vse priključke; optiko, elektriko, vodo in kanalizacijo. Urejena okolica poleg garaže nudi možnost parkiranja za 4 vozila na urejenem tlakovanem dvorišču.

Hiša se prodaja delno opremljena, odvisno od želja strank in potreb lastnikov. Hiša je funkcionalno zasnovana in je odlična priložnost za nakup; za družine, večgeneracijske družine ali investicijo.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; Agentka Mina Lunder, Tel: 00386-40-626-225, E-mail: mlunder@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.