ODDANO!! 3-sobno stanovanje, Ljubljana Fužine, 770,00 EUR/mesec

3-sobno stanovanje, Ljubljana – Fužine, zgrajeno l. 1986, prenovljeno l. 2018, 5. nadstropje od 8. v bloku, skupna površina 67,10 m2, bivalni prostor 61,20 m2, balkon 5,90 m2. Cena: 770,00 EUR/mesec.


V Fužinah, na odlični lokaciji, oddamo opremljeno 3-sobno stanovanje s pogledom na notranje dvorišče. Nahaja se v 5. nadstropju urejenega bloka z dvigalom. V bližini je vsa potrebna infrastruktura – trgovina, drogerija, LPP postajališče, vrtec, osnovna šola, zdravstveni dom ter številne sprehajalne in rekreacijske površine.


Stanovanje obsega hodnik, kopalnico s tušem, ločen WC, spalnico, otroško sobo / kabinet, dnevni prostor, povezan s kuhinjo in jedilnico, shrambo ter balkon. Prostori so orientirani proti SV.


Stanovanje se oddaja opremljeno, v kuhinji je pomivalni stroj, pečica, plinska kuhalna plošča, velik hladilnik z zamrzovalnikom, napa, v kopalnici je pralni stroj.


Parkiranje je omogočeno v okolici stavbe.


Stroški so odvisni od porabe (upravnik, ogrevanje – toplovod, elektrika, optični internet).


Primerno za pare, posameznike in manjše družine. Varščina 2x najemnina.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.