Hiša dvojček, Ljubljana okolica - Velika Ligojna, 328.900 EUR

Hiša dvojček, Ljubljana okolica - Velika Ligojna, zgrajena l. 2022, P+M, skupna površina 121 m2, zemljišče z vrtom 300 m2, V.gradbena faza, 2PM. Cena: 328.900 EUR.


OGLASU JE PRILOŽENA VIZUALIZACIJA POTENCIALNE UREDITVE  NOTRANJIH PROSTOROV.


Na odlični lokaciji v okolici Ljubljane, le pet minut oddaljeni od Vrhnike, prodamo prostorno sončno hišo s čudovitim razgledom, ki stoji na robu naselja. Lokacija omogoča hiter dostop do infrastrukture na Vrhniki, do AC Ljubljana-Koper, hkrati pa nudi veliko sprehajalnih poti in drugih aktivnosti v naravi. Parkiranje je omogočeno na lastniških parkirnih mestih pred hišo.


Prostori v hiši so nanizani v dveh etažah. Bivalna površina nadstropja in pritličja obsega neto velikost 114 m2. Pritličje je sončno in lepo razporejeno, orientirano na vrt ter obsega kuhinjsko-dnevni prostor z izhodom na teraso, vetrolov, shrambo in WC.


Na vrt se odpirajo panoramska steklena drsna vrata, vgrajena so visokokvalitetna 3-slojna okna, na vseh oknih so električne alu rulete Medle in komarniki.


Prvo nadstropje obsega spalnico z izhodom na balkon, dve otroški sobi in kopalnico. Tloris nudi prijetno in funkcionalno razporeditev z veliko naravne svetlobe v vseh prostorih. Izolacija podstrešja je 35 cm, debelina izolacije sten 20 cm.


Ogrevanje je predvideno na toplotno črpalko s talnim gretjem, hiša je poleg elektrike priklopljena tudi na vodovod, lastno čistilno napravo in optiko. Hiša je zgrajena do V.gradbene faze in za dokončanje potrebuje talne obloge, sanitarno keramiko, notranja vrata ter toplotno črpalko.


Okolica hiše je urejena, dvorišče je tlakovano in pripravljeno za postavitev nadstreška ter lastne električne polnilne postaje.


Hiša ima gradbeno in uporabno dovoljenje. Idealna za družine - naselje z umirjenim prometom, bližina šole in infrastrukture, ki jo nudi bližina Vrhnike.


POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; Agentka Mina Lunder, Tel: 00386-40-626-225, E-mail: mlunder@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.