ODDANO!! 2-sobno stanovanje, Ljubljana Vič (Nova Grbina), 1050,00 EUR/mesec

Na priljubljeni lokaciji v soseski Nova Grbina oddamo prijetno in moderno opremljeno 2-sobno dupleks stanovanje z balkonom. Stanovanje se nahaja v urejenem stanovanjskem bloku z dvigalom. Stanovanje je orientirano proti zahodu in ima pogled na notranje dvorišče z zelenico in igriščem. V bližini je PST sprehajalna pot, trgovina, banka, lekarna, LPP postajališče, itd.

 

Stanovanje v spodnji etaži obsega hodnik, kopalnico, dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico ter balkon, v zgornji etaži pa spalnico z lastno kopalnico in walk-in garderobo ter galerijo s pisalno mizo. Stanovanje je popolnoma opremljeno in je pripravljeno za takojšnjo vselitev. V kuhinji je ameriški hladilnik, pomivalni stroj, steklokeramiča plošča, napa, pečica.

 

Stroški so odvisni od porabe (upravnik Aktiva, elektrika, voda, plinsko ogrevanje z lastno plinsko pečjo, internetni priključek).

 

Primerno za posameznika, par in tuja predstavništva. Zaželen dolgoročni najem. 2x varščina.

 

POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Najemnik prevzame v plačilo del stroška priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestavo najemne pogodbe, sestavo zapisnika ter izvedbo primopredaje nepremičnine, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva ter strošek pravnega svetovanja, po odvetniški tarifi, veljavni na dan sklenitve najemne pogodbe (+ DDV).


Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklenejo med seboj gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-452-362, E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.

 

Lepo vabljeni k ogledu.