ODDANO!! 3-sobno stanovanje, Ljubljana Bežigrad, 900,00 EUR/mesec

Na mirni lokaciji za Bežigradom, v Fondovih blokih, oddamo prijetno, svetlo in funkcionalno razporejeno 3-sobno stanovanje z balkonom in čudovitim pogledom na okoliško zelenje. V  neposredni bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura: trgovina, pekarna, šole ter LPP linije.


Razporeditev obsega predprostor, kopalnico s kadjo, prostorno spalnico, otroško sobo oziroma kabinet, bivalni prostor povezan z jedilnico in kuhinjo (hladilnik, zamrzovalnik, pomivalni stroj, pečica), ter z izhodom na balkon (2,5 m2). Stanovanje ima vzhodno in zahodno lego. Stanovanju pripada kletna shramba (17,5 m2). Parkiranje omogočeno pred stavbo oziroma v bližini z dovolilnico. Stanovanje je bilo v letu 2015 popolnoma prenovljeno.


Ogrevanje na plinsko peč, internet – optika, v stavbi ni dvigala. Stanovanje se oddaja opremljeno. Mesečni obratovalni stroški (obratovanje, ogrevanje, varovanje, voda, odvoz smeti, elektrika...) znašajo med 100 € in 200 €, odvisno od dejanske porabe in št. ljudi v stanovanju.


Primerno za posameznike, pare ter družine ki si želijo udobnega bivanja, zaželeni resni in urejeni najemniki. Najemno razmerje se sklepa za daljše obdobje. Stanovanje je vseljivo s 01.09.2020. Hišni ljubljenčki dovoljeni.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.