ODDANO!! 3-sobno stanovanje, Ljubljana Bežigrad, 900,00 EUR/mesec

Na mirni lokaciji za Bežigradom, v Fondovih blokih, oddamo prijetno, svetlo in funkcionalno razporejeno 3-sobno stanovanje z balkonom in čudovitim pogledom na okoliško zelenje. V  neposredni bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura: trgovina, pekarna, šole ter LPP linije.


Razporeditev obsega predprostor, kopalnico s kadjo, prostorno spalnico, otroško sobo oziroma kabinet, bivalni prostor povezan z jedilnico in kuhinjo (hladilnik, zamrzovalnik, pomivalni stroj, pečica), ter z izhodom na balkon (2,5 m2). Stanovanje ima vzhodno in zahodno lego. Stanovanju pripada kletna shramba (17,5 m2). Parkiranje omogočeno pred stavbo oziroma v bližini z dovolilnico. Stanovanje je bilo v letu 2015 popolnoma prenovljeno.


Ogrevanje na plinsko peč, internet – optika, v stavbi ni dvigala. Stanovanje se oddaja opremljeno. Mesečni obratovalni stroški (obratovanje, ogrevanje, varovanje, voda, odvoz smeti, elektrika...) znašajo med 100 € in 200 €, odvisno od dejanske porabe in št. ljudi v stanovanju.


Primerno za posameznike, pare ter družine ki si želijo udobnega bivanja, zaželeni resni in urejeni najemniki. Najemno razmerje se sklepa za daljše obdobje. Stanovanje je vseljivo s 01.09.2020. Hišni ljubljenčki dovoljeni.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Najemnik prevzame v plačilo del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestavo najemne pogodbe, sestavo zapisnika ter izvedbo primopredaje nepremičnine, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva ter strošek pravnega svetovanja, po odvetniški tarifi, veljavni na dan sklenitve najemne pogodbe (+ DDV).


Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklenejo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.