PRODANO!! 3-sobno stanovanje, Ljubljana Vič, 269.000 EUR

3-sobno stanovanje, Ljubljana – Vič, zgrajeno l. 2004, 1./ 2.nad. v vila bloku, skupna površina 74,10 m2, bivalni prostor 61,60 m2, balkon 4,0 m2, klet 7,50 m2. Cena: 269.000 EUR.


V stanovanjsko poslovni soseski Majlond na Viču prodamo svetlo 3-sobno stanovanje v 1. nadstropju urejenega vila bloka brez dvigala.


Stanovanje je orientirano proti J in Z in obsega hodnik, kopalnico s kadjo, ločen WC, spalnico, otroško sobo / kabinet, bivalni prostor s kuhinjo in jedilnico ter balkon. Spalnica in otroška soba imata francoski balkon.

Stanovanju pripadata tudi dve parkirni mesti v kletni garaži ter shramba, v bloku pa je tudi skupna kolesarnica.


Stanovanje je delno opremljeno, v kuhinji je steklokeramična kuhalna plošča, napa, pečica, hladilnik z zamrzovalnikom, v dnevnem prostoru je klima. Ostala oprema po dogovoru.


Stroški so odvisni od porabe (upravnik SPL, ogrevanje in topla voda – lastna plinska peč, elektrika, internet, rezervni sklad).


POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.