PRODANO!! 5 in več-sobno stanovanje, Ljubljana Moste-Zelena jama, 569.000 EUR

Prodamo vrhunsko zasnovano, prostorno in popolnoma opremljeno 5 in več-sobno duplex stanovanje z izjemnim razgledom na Ljubljano, Ljubljanski grad, Golovec ter okoliške hribe. Objekt, v katerem se nahaja stanovanje, je umeščen v manjši, urejen park. V neposredni bližini objekta so trgovina, LPP postajališče, osnovna šola, vrtec, urejen park ter sprehajalne poti, ki nudijo številne možnosti rekreacije.


Stanovanje se nahaja na vrhu objekta, v 4. in 5. nadstropju, orientirano je od JZ proti SV. Izjemno svetlo, prostorno in funkcionalno razporejeno stanovanje v spodnji etaži obsega hodnik, dnevni WC, utility, pisarno/kabinet ter velik bivalni dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico. Vsi prostori imajo izhod na veliko delno pokrito teraso, ki obkroža celotno stanovanje in ustvari vtis hiše na vrhu objekta. V zgornji etaži sta dve otroški sobi, kopalnica s tušem in bidejem ter velika zakonska spalnica z walk-in garderobno sobo ter lastno kopalnico z masažno kadjo.


V vseh prostorih je telefonsko uravnavana klimatska naprava, v dnevni sobi je možnost vgradnje kamina. Vsi prostori so optimalno izkoriščeni, pohištvo je izdelano po meri, kuhinja je polno opremljena (pomivalni stroj, kuhalna plošča, napa, hladilnik, zamrzovalnik, pečica, mikrovalovna pečica). V utility-ju sta pralni in sušilni stroj ter delovna površina z umivalnikom. Oprema po dogovoru ostane v stanovanju.


Stroški so odvisni od porabe (upravnik – Valina d.o.o., elektrika, voda, ogrevanje – toplovod, optika, rezervni sklad itd.) in glede na moderno zasnovo objekta (dobra izolacija) sorazmerno nizki.

Stanovanju pripadajo 3 parkirna mesta v kletni garaži.


POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250, E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.