ODDANO!! 3-sobno stanovanje, Ljubljana Vič, 980,00 EUR/mesec

Na Dolgem mostu, v urejenem mirnem naselju, oddamo prečudovito in popolnoma opremljeno 3-sobno stanovanje (78 m2 neto površine) s prostornim atrijem (27 m2). V bližini je celotna infrastruktura; vrtec, banka, LPP, pekarna, trgovine, avtocestni priključek.


Stanovanje je funkcionalno zasnovano in izredno svetlo; tloris obsega prostorno predsobo z uporabno omaro, veliko kopalnico z masažno kadjo, tuš kabino, sanitarijami, bidejem ter pralnim strojem, čudovito dnevno sobo povezano z jedilnico ter popolnoma opremljeno kuhinjo, dve spalnici (v prvi zakonska postelja, v drugi spalnici francoska postelja) ter shramba. Iz dnevnega prostora sta dva izhoda na lepo urejen atrij, ki je prekrit s ploščicami in okrasnim kamenjem.


Stanovanje je izredno lepo vzdrževano in pripravljeno za takojšnjo vselitev. Ima lastno ogrevanje na plin, klimo in priključek za internet. Stanovanje se oddaja popolnoma opremljeno (kuhinjska oprema, posode, sedežna garnitura, televizija, pralni in sušilni stroj, itd.).


Ob podpisu pogodbe dve varščini in prva najemnina, stroški odvisni od porabe (trenutno cca. 150 EUR/mesec), položnice na vpogled ob ogledu.


Primerno za posameznike in pare, zaželeni resni in urejeni najemniki.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.

 

V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250, E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.