ODDANO!! Poslovni prostor - kombiniran prostor, Ljubljana Rudnik, 2200,00 EUR/mesec (brez DDV)

Poslovni prostor, Ljubljana-Rudnik, zgrajeno l.1980, skupna izmera 290 m2. Cena: 2200,00 EUR/mesec (brez DDV).


Na Rudniku, v bližini Dolenjske ceste s hitrim dostopom do centra in obvoznice, oddamo neopremljen poslovni prostor (fotografije služijo kot vizualna ideja potencialne ureditve notranjih prostorov). 


Pripadata mu dva parkirna mesta za zapornico. Edinstven prostor v katerem se lahko uredi studio, delavnico, arhitekturni biro, skladišče ali vadbeni prostor. Osrednji prostor je velik 120 m2, vzdolžno poteka prostor v izmeri cca 80 m2. Znotraj prostora sta dva manjša montažna prostora namenjeno pisarnam ter lastne sanitarije. Ogrevanje na lastno plinsko peč. Stroški odvisni od porabe.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Najemno razmerje se sklene za nedoločen čas z 12 mesečnim odpovednim rokom. Varščina v višini treh najemnin, 3 bianko menice. Najemnik prevzame v plačilo del stroška priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestavo najemne pogodbe, sestavo zapisnika ter izvedbo primopredaje nepremičnine, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva ter strošek pravnega svetovanja, po odvetniški tarifi, veljavni na dan sklenitve najemne pogodbe (+DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklenejo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, naročitelj prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.