PRODANO!! Hiša samostojna, Ljubljana Dobrunje, 389.000 EUR

Hiša samostojna, Ljubljana Dobrunje, zgrajena l. 1985, P+1+M, obnovljena l. 1997, neto površina 155,50 m2, terasa 14,70 m2, klet 44,90 m2, zemljišče 600,00 m2.

Cena: 389.000 EUR.


Na idilični lokaciji prodamo skrbno vzdrževano enodružinsko hišo z obilico naravne svetlobe in čudovitim odprtim razgledom na okoliške travnike in griče. Dostop do hiše je z javne asfaltirane ceste. Potrebna infrastruktura je na voljo v tri kilometre oddaljenem naselju - vrtec, šola, trgovine, pošta, bencinska črpalka, postajališče LPP itd. Do priključka na ljubljansko obvoznico je 10 minut vožnje.


Samostojna hiša leži na lahki brežini, na negovani parceli obsijani s soncem. Leta 1997 je bila obnovljena s kakovostnimi materiali in je lepo vzdrževana. Veliko pohištva, ki je izdelano po meri, ostane v hiši. Pritličje je delno vkopano in ima izhod na vrt. Obsega dve urejeni in ogrevani sobi, kopalnico s prho in straniščem, večji utiliti s pralnim, sušilnim strojem, likalnico in shrambo. Na voljo so vsi priključki in celotno pritličje je možno uredi v bivalni prostor. Ločen dodaten velik prostor (25,00 m2) lahko novi lastnik preuredi v sobo za fitnes, savno, družaben prostor ali ga uporablja za opravljanje mirne dejavnosti.

V prvem nadstropju je predprostor, stranišče, velik bivalni prostor s kuhinjo in jedilnico ter izhodom na prostorno teraso. Notranje stopnišče vodi v mansardo, kjer so tri sobe in večja kopalnica s kadjo in straniščem. Tla so obložena s klasičnim hrastovim parketom, v kopalnici je talno ogrevanje. Vsi prostori so svetli in zračni, nameščeni sta dve klimatski napravi.


Parcela je ograjena, ozelenela z negovanim sadnim drevjem in grmičevjem ter zelenjavnim vrtom. Pred vhodom je delno pokrito tlakovano dvorišče, kjer je prostor za tri avtomobile. Dvorišče je ograjeno z električnimi drsnimi vrati, hiša je opremljena z daljinsko vodenim alarmnim sistemom.


Stroški so nizki. Hiša ima nameščeno sončno elektrarno in je energetsko samooskrbna. Dve leti stara sončna elektrarna presega potrebno količino energije za ogrevanje hiše preko toplotne črpalke zrak – voda, za toplo sanitarno vodo in pogon vseh električnih naprav. Stavba je priključena na lokalni vodovod, optiko, urejen je odvoz ločenih komunalnih odpadkov. Za odpadne vode se uporablja dvoprekatna greznica.


Izjemna priložnost za nakup energetsko neodvisne hiše, obdane z naravo. Vsa dokumentacija je urejena – gradbeno, uporabno dovoljenje, energetska izkaznica, dovoljenje za sončno elektrarno, vpis v zemljiško knjigo. Vseljiva je takoj po plačilu celotne kupnine.


POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte: Agentka Ana Paska Sešek, Tel: 00386-40-626-216;

E-mail: apsesek@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.