PRODANO!! 4-sobno stanovanje, Ljubljana okolica - Grosuplje, 295.000 EUR

4-sobno stanovanje, Grosuplje, zgrajeno l. 2006, P/3.nadstropje, skupna izmera 116,70 m2, bivalni prostor 94,50 m2, shramba 3,40 m2, zemljišče 103 m2. Cena: 295.000 EUR.


Na odlični lokaciji v Grosupljem prodamo prostorno in svetlo 4-sobno stanovanje s čudovitim atrijem. V neposredni bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura (trgovine, šola, vrtec). Okolica stavbe ima veliko zelenih površin, hitri dostop do centra mesta ter AC priključka.


Stanovanje je orientirano proti jugu in vzhodu, s funkcionalnim tlorisom, ki obsega predprostor, hodnik, dve otroški sobi, spalnico, utility ter velik dnevno-bivalni prostor s kuhinjo in jedilnico z izhodom na prekrasen atrij. Stanovanje je je lepo vzdrževano, je opremljeno in hitro vseljivo. Stanovanju pripada tudi shramba v velikosti 3,40 m2. Atrij je delno tlakovan s ploščicami in ima vrtno lopo.


Stroški so odvisni od porabe in so relativno nizki (upravnik, skupna elektrika, toplovod, rezervni sklad itd.).


Stanovanju pripadata dva lastniška parkirna mesta. Eno parkirno mesto ima nadstrešek.


POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.