ODDANO!! 3-sobno stanovanje, Ljubljana Center, 1100,00 EUR/mesec

3-sobno stanovanje, Ljubljana Center – Tabor, zgrajeno l. 1958, 4./4. nad., obnovljeno l. 2019, skupna izmera 79,00 m2 (balkon 4,90 m2, klet 10,20 m2), garaža (16 m2). Cena: 1100,00 EUR/mesec.


V središču mesta, na mirni in prijetni lokaciji, oddamo okusno prenovljeno stanovanje z balkonom in čudovitim pogledom na Ljubljanski grad. Na dosegu noge je celotna mestna infrastruktura; trgovine, šole, muzeji, lekarna, UKC, postajališče LPP idr.


Stanovanje se nahaja v 4. nadstropju urejenega bloka brez dvigala. Orientirano je na V/Z, odlikuje ga izjemna naravna svetloba. Leta 2019 je bilo povsem obnovljeno in je popolnoma opremljeno. 


Funkcionalen tloris obsega predprostor, kopalnico s prho in pralno-sušilnim strojem, spalnico, sobo, kjer je trenutno delovni kotiček ter odprt dnevni prostor s kuhinjo, jedilnico, prostornim balkonom in klimatsko napravo. V kuhinji so hladilnik z zamrzovalnikom, indukcijska kuhalna plošča, pečica, napa in pomivalni stroj. Vgradne omare nudijo veliko prostora za garderobo in shranjevanje. Stanovanje se oddaja skupaj z garažo, ki je tik ob bloku. Pripada mu tudi večja klet in souporaba kolesarnice.

Stroški so odvisni od porabe (upravnik Primus Projekt, elektrika, ogrevanje – toplovod, optika).


Sodobno opremljeno stanovanje je primerno za urejene posameznike, pare in družine. Domače živali niso dovoljene. Zaželen dolgoročen najem (12 mesecev, z možnostjo podaljšanja), varščina – 2 x najemnina.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Najemnik prevzame v plačilo del stroška priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestavo najemne pogodbe, sestavo zapisnika ter izvedbo primopredaje nepremičnine, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva ter strošek pravnega svetovanja, po odvetniški tarifi, veljavni na dan sklenitve najemne pogodbe (+ DDV).


Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklenejo med seboj gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte: agentka Ana Paska Sešek, Tel: 0038641-506-006,

E-mail: apsesek@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.