ODDANO!! Poslovni prostor, Ljubljana Center, 2.500,00-3.500,00 EUR/mesec

Poslovni prostor – gostinski lokal, Ljubljana – Center, zgrajeno leta 1550, pritličje, skupna izmera 82,70 m2. Cena: 2.500-3.500 EUR/mesec.


V starem mestnem jedru, pod Grajskim gričem, oddamo gostinski lokal/prodajalno v velikosti 82,70 m2. Nahaja se v pritličju vogalne staromeščanske stavbe.Prostor je orientiran na južno in vzhodno stran in obsega glavni prostor z dvema vhodoma, prostor za kuhinjo, hodnik, WC za osebje, M/Ž WC za stranke, dodatni prostor za kuhinjo / skladišče ter stranski vhod z garderobo za osebje. Pred lokalom je možnost najema javne površine za postavitev gostinskega vrta.


Prostori se oddajajo neopremljeni. Oddajajo se za 10 let, varščina 10.000 EUR. Najemnina znaša prvo leto 2.500 EUR/mesec (+DDV), drugo leto 3.000 EUR/mesec (+DDV), nato do konca najema 3.500 EUR/mesec (+DDV). V času prenove se najemnina ne obračunava.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.