ODDANO!! 2-sobno stanovanje, Ljubljana Dravlje, 750,00 EUR/mesec

2-sobno stanovanje, Ljubljana Dravlje, zgrajeno l. 1977, prenovljeno l. 2022, 1./10.nad., skupna površina 62,70 m2, bivalni prostor 55,60 m2, balkon 4,90 m2, klet 2,20 m2, garažno parkirno mesto. Cena: 750,00 EUR/mesec.


V Dravljah oddamo popolnoma prenovljeno in novo opremljeno 2-sobno stanovanje z garažnim parkirnim mestom. Nahaja se v 1. nadstropju urejenega bloka z dvigalom. V bližini je vsa potrebna infrastruktura – trgovina Mercator, Hofer, LPP postajališče, bencinski servis, nakupovalni center Aleja, AC obroč itd.


Stanovanje je orientirano proti jugu (bivalni prostor) in severu (spalnica) in je izjemno svetlo. Obsega hodnik, kopalnico s tušem, spalnico, kuhinjo z jedilnico, povezano z dnevnim prostorom ter zastekljen balkon.


Stanovanje se oddaja popolnoma opremljeno, v kuhinji so novi gospodinjski aparati – pomivalni stroj, pečica, indukcijska kuhalna plošča, hladilnik z zamrzovalnikom, napa, v kopalnici je pralni stroj. V kratkem bo montirana klima in talna obloka na balkonu.


Stanovanju pripada tudi shramba v kleti in garažno parkirno mesto ter souporaba skupnih prostorov (kolesarnica).


Stroški so odvisni od porabe (upravnik, ogrevanje in topla voda – toplovod, elektrika, optični internet).

Primerno za posameznike in pare. Varščina 2x najemnina. Hišni ljubljenčki so dobrodošli.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; Agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.