ODDANO!! 2,5-sobno stanovanje, Ljubljana Center, 1350,00 EUR/mesec

Oddamo prostorno staromeščansko stanovanje v Stari Ljubljani s čudovitim pogledom na staro mestno jedro, reko Ljubljanico in Ljubljanski Grad. Stavba je zaznamovana kot kulturni in umetnostni spomenik, v bližini so številne trgovine, restavracije in kavarne, LPP postajališče, osnovna šola, vrtec, banka itd.


Stanovanje se nahaja v drugem nadstropju in obsega predprostor, veliko dnevno sobo / salon z originalno baročno fresko, spalnico s kaminom, kabinet, kuhinjo z jedilnico ter dve kopalnici. Prostori so orientirani proti vzhodu in jugu. Stanovanje je popolnoma opremljeno z rustikalnim pohištvom, klimo, ogrevanje na lastno plinsko peč. V kuhinji je pomivalni stroj, kuhalna plošča na plin in elektriko, pečica, napa, hladilnik, zamrzovalnik, mikrovalovna pečica, pribor, posoda.


Stroški so odvisni od porabe (elektrika, voda, plin, internetni priključek, itd.).


Primerno za družino, pare, posameznike ter tuja predstavništva. Možen dolgoročni najem, varščina 1.700,00 EUR.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Najemnik prevzame v plačilo del stroška priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestavo najemne pogodbe, sestavo zapisnika ter izvedbo primopredaje nepremičnine, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva ter strošek pravnega svetovanja, po odvetniški tarifi, veljavni na dan sklenitve najemne pogodbe (+ DDV).


Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklenejo med seboj gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-452-362,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.