ODDANO!! 2,5-sobno stanovanje, Ljubljana Center, 1350,00 EUR/mesec

Oddamo prostorno staromeščansko stanovanje v Stari Ljubljani s čudovitim pogledom na staro mestno jedro, reko Ljubljanico in Ljubljanski Grad. Stavba je zaznamovana kot kulturni in umetnostni spomenik, v bližini so številne trgovine, restavracije in kavarne, LPP postajališče, osnovna šola, vrtec, banka itd.


Stanovanje se nahaja v drugem nadstropju in obsega predprostor, veliko dnevno sobo / salon z originalno baročno fresko, spalnico s kaminom, kabinet, kuhinjo z jedilnico ter dve kopalnici. Prostori so orientirani proti vzhodu in jugu. Stanovanje je popolnoma opremljeno z rustikalnim pohištvom, klimo, ogrevanje na lastno plinsko peč. V kuhinji je pomivalni stroj, kuhalna plošča na plin in elektriko, pečica, napa, hladilnik, zamrzovalnik, mikrovalovna pečica, pribor, posoda.


Stroški so odvisni od porabe (elektrika, voda, plin, internetni priključek, itd.).


Primerno za družino, pare, posameznike ter tuja predstavništva. Možen dolgoročni najem, varščina 1.700,00 EUR.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.