PRODANO!! 4-sobno stanovanje, Ljubljana Bežigrad, 245.000 EUR

V Savskem naselju, v manjšem bloku s petimi stanovanji, prodamo 4-sobno stanovanje. Obsega predprostor, hodnik, kopalnico, ločen WC, tri sobe, dnevni prostor z izhodom na balkon ter kuhinjo z jedilnico in shrambo. Ena od sob ima tudi dodaten balkon. Stanovanje se nahaja v prvem nadstropju in je orientirano proti vzhodu, jugu in zahodu.

 

Stanovanju pripadata dve kleti, souporaba skupnih prostorov in kolesarnice, dve parkirni mesti na dvorišču bloka ter uporaba velikega zelenjavnega vrta (cca 100 m2).

 

Stanovanje je potrebno osvežitve, možna je povezava kuhinje z dnevnim prostorom. Vsa oprema lahko po dogovoru ostane v stanovanju. Leta 2002 je bila prenovljena streha, leta 2014 fasada.

 

Stroški so odvisni od porabe (Upravnik: SPL, selektrika, voda, ogrevanje - toplovod, odvoz smeti, internetni priključek).

 

Etažirano in ZK urejen.

 

OGLASU JE PRILOŽENA VIZUALIZACIJA POTENCIALNE PREUREDITVE NOTRANJIH PROSTOROV.

 

POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine plača davek na promet z nepremičninami v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.

 

V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.

 

Lepo vabljeni k ogledu.