PRODANO!! - 4-sobno stanovanje, Ljubljana okolica - Lavrica, 329.000 EUR

4-sobno stanovanje, Škofljica, 83,80 m2 skupne površine, 68,50 m2 bivalne površine, balkon 8,40 m2, klet 6,40 m2, garaža, zgrajeno l. 2018, prenovljeno l. 2020, 3./3., dvigalo. Cena: 329.000 EUR.


Na odlični lokaciji v naselju Lanovo na Škofljici prodamo prekrasno stanovanje s čudovitim razgledom. V bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura (avtobusna postaja, vrtec, šola itd).


Stanovanje se nahaja v tretjem nadstropju novejšega bloka z dvigalom. Odlikuje ga odprt tloris, ki zajema predprostor, kopalnico, ločene sanitarije, spalnico in velik odprt prostor, ki obsega kuhinjo, jedilnico ter dnevno-bivalni prostor z izhodom na prostoren balkon. Prvotno je bilo stanovanje zasnovano kot 4-sobno, ob zadnji prenovi pa ga je lastnik preuredil v prostorno dvosobno stanovanje. Stanovanje se lahko povrne v prvotno stanje in pridobi dodatni sobi.


Stanovanje je tehnično dovršeno, s pametno inštalacijo, ozvočenjem, rekuperacijo in klimo. Stroški so odvisni od porabe (upravnik SPL, elektrika, voda, plin – ogrevanje na lastno plinsko peč, internetni priključek – optika ). V poletnih mesecih znašajo stroški cca. 100€, pozimi 160€.


Stanovanju pripada eno parkirno mesto v garaži, eno pred stavbo ter velika shramba v kleti.


POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; Agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.