ODDANO!! 3-sobno stanovanje, Ljubljana Šiška, 1250,00 EUR/mesec

Oddamo funkcionalno razporejeno, svetlo in popolnoma opremljeno 3-sobno stanovanje z balkonom in dvemi parkirnimi mesti v Šiški. V bližini se nahaja trgovski center Aleja, LPP postajališče, vrtec, osnovna šola, knjižnica, AC priključek itd.


Stanovanje se nahaja v 5. nadstropju in obsega hodnik, kopalnico s kadjo, dodatni WC, dve spalnici, velik bivalni prostor s kuhinjo in jedilnico ter prostorno teraso. Prostori so orientirani proti severo-vzhodu.

Stanovanje je popolnoma opremljeno in pripravljeno za takojšnjo vselitev, ima klimo, v kuhinji je pomivalni stroj, indukcijska kuhalna plošča, pečica, napa, hladilnik, zamrzovalnik, pribor, posoda. V kopalnici je pralni stroj, po dogovoru menjava za pralno/sušilni stroj.


Stroški so odvisni od porabe (upravnik SPL, ogrevanje, elektrika, voda, internetni priključek - optika itd.).

Stanovanju pripadata dve parkirni mesti v kletni garaži ter shramba.


Primerno za družino, pare, posameznike ter tuja predstavništva. Hišni ljubljenčki niso dovoljeni, zaželen dolgoročni najem, varščina 1.250,00 EUR.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.