ODDANO!! 3-sobno stanovanje, Ljubljana Šiška, 1250,00 EUR/mesec

Oddamo funkcionalno razporejeno, svetlo in popolnoma opremljeno 3-sobno stanovanje z balkonom in dvemi parkirnimi mesti v Šiški. V bližini se nahaja trgovski center Aleja, LPP postajališče, vrtec, osnovna šola, knjižnica, AC priključek itd.


Stanovanje se nahaja v 5. nadstropju in obsega hodnik, kopalnico s kadjo, dodatni WC, dve spalnici, velik bivalni prostor s kuhinjo in jedilnico ter prostorno teraso. Prostori so orientirani proti severo-vzhodu.

Stanovanje je popolnoma opremljeno in pripravljeno za takojšnjo vselitev, ima klimo, v kuhinji je pomivalni stroj, indukcijska kuhalna plošča, pečica, napa, hladilnik, zamrzovalnik, pribor, posoda. V kopalnici je pralni stroj, po dogovoru menjava za pralno/sušilni stroj.


Stroški so odvisni od porabe (upravnik SPL, ogrevanje, elektrika, voda, internetni priključek - optika itd.).

Stanovanju pripadata dve parkirni mesti v kletni garaži ter shramba.


Primerno za družino, pare, posameznike ter tuja predstavništva. Hišni ljubljenčki niso dovoljeni, zaželen dolgoročni najem, varščina 1.250,00 EUR.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Najemnik prevzame v plačilo del stroška priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestavo najemne pogodbe, sestavo zapisnika ter izvedbo primopredaje nepremičnine, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva ter strošek pravnega svetovanja, po odvetniški tarifi, veljavni na dan sklenitve najemne pogodbe (+ DDV).


Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklenejo med seboj gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-452-362,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.