PRODANO!! Hiša samostojna, Trebnje - Veliki Videm, 155.000 EUR

Samostojna hiša, Trebnje – Veliki Videm, zgrajena l. 1990, P+M, skupna izmera 108,28 m2, bivalni del 70,50 m2 ter 1355 m2 pripadajočega zemljišča. Cena: 155.000 EUR.


OGLASU JE PRILOŽENA VIZUALIZACIJA POTENCIALNE PREUREDITVE NOTRANJIH PROSTOROV.


V bližini Trebnjega, v vasi Veliki Videm, prodamo samostojno enostanovanjsko hišo na mirni lokaciji, z zemljiščem in drvarnico. V Trebnjem, ki je oddaljeno 10 kilometrov, se nahaja vsa potrebna infrastruktura (trgovine, šola, vrtec, zdravstveni dom).


V pritličju se nahajajo dnevna soba, kuhinja z jedilnico, kopalnica ter stopnišče. V pritlični etaži je tudi garaža za eno vozilo ter kurilnica, kjer je peč na drva. V prvem nadstropju je dodatna dnevna soba z izhodom na balkon in dve spalnici.


Priključki: Elektrika, voda, optični priključek, greznica, ogrevanje na drva.


Hiša predstavlja odlično priložnost za nakup. Priporočljivo za vse, ki si želijo ustvariti dom blizu narave in stran od mestnega vrveža.


POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; Agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.