ODDANO!! 3,5-sobno dupleks stanovanje, Ljubljana Bežigrad, 1200,00 EUR/mesec

Na iskani lokaciji, v mirnem naselju družinskih hiš za Bežigradom, oddamo 3,5-sobno dupleks stanovanje z balkonom, pokrito teraso (10,10 m2) ter prekrasnim vrtom (200 m2). Stanovanju pripadata dve parkirni mesti pred objektom. V neposredni bližini je celotna infrastruktura; LPP, AC priključek, banka, šole.


Stanovanje odlikuje razgiban tloris; v pritličju se nahaja predsoba, ločene sanitarije za goste, moderno opremljena kuhinja z jedilnico, dnevno bivalni prostor z izhodom na teraso in čudovit vrt. Zgornja etaža obsega spalnico z izhodom na manjši balkon, kabinet, otroško sobo, hodnik z vgradnimi omarami ter prostorno kopalnico.


Stanovanje je v celoti prenovljeno, opremljeno in pripravljeno za takojšnjo vselitev. Ogrevanje - plin, optika. Ob podpisu pogodbe varščina v višini dveh najemnin, stroški med 200 in 300 € mesečno (poletje/zima), položnice na vpogled ob ogledu. 


Primerno za posameznike, pare in družino, zaželeni resni in urejeni najemniki. Stanovanje se oddaja za daljše časovno obdobje.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Najemnik prevzame v plačilo del stroška priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestavo najemne pogodbe, sestavo zapisnika ter izvedbo primopredaje nepremičnine, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva ter strošek pravnega svetovanja, po odvetniški tarifi, veljavni na dan sklenitve najemne pogodbe (+ DDV).


Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklenejo med seboj gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.