Hiša samostojna, Podravska - Zgornja Polskava, 255.000 EUR

Samostojna hiša, Bukovec – Zgornja Polskava, zgrajena leta 2000, prenovljena 2009, P+1+M, lega JZ-SV, skupna površina 240,50 m2, bivalna površina 160,20 m2, dve terasi, garaža, klet, dve parkirni mesti pod nadstreškom, zemljišče v velikosti 906 m2. Cena: 255.000 EUR.


V Bukovcu prodamo čudovito samostojno hišo, s pripadajočim zemljiščem v velikosti 906 m2. Nahaja se v mirnem naselju na hribu, s prekrasnim razgledom. V radiju 2 km se nahaja vsa potrebna infrastruktura: šola, vrtec, trgovina, lokali, restavracije, lekarna, pošta in zdravstveni dom. Avtobusna povezava je urejena, ceste so urejene in asfaltirane.


V pritličju se nahajajo garaža, dve shrambi, pralnica in kurilnica. Tlorisna zasnova prvega nadstropja obsega dnevno sobo z izhodom na teraso in moderno opremljeno kuhinjo z jedilnico. Dnevno sobo odlikujejo panoramska okna do tal z razgledom na dolino in obilico popoldanskega sonca. Na severni strani se nahaja spalnica z izhodom na teraso, kjer je možno postaviti zunanjo masažno kad. Kopalnica prvega nadstropja je opremljena s tušem in sanitarijami. Mansarda obsega dve moderno opremljeni spalnici, kabinet, kopalnico s kadjo in ločene sanitarije.


Vsa oprema je novejša, višje kvalitete in stilsko dovršena. Talne obloge so hrastov parket in keramika. Na dovozu je postavljen nadstrešek za dva avtomobila. Zemljišče je ograjeno z žičnato ograjo in živo mejo. Večji del zemljišča se nahaja ob 1. nadstropju in obsega sadovnjak, terase, zunanjo shrambo, zunanji tuš in kotiček za žar. Lega hiše zagotavlja veliko zasebnosti.


Gradnja je klasična opečnata. Prenova po letu 2009 je obsegala namestitev dvoslojnih PVC oken v dnevni sobi in spalnici, namestitev komarnikov, novo peč, namestitev sončnih kolektorjev in menjavo vhodnih vrat. Lani je bila menjana kuhinja, pohištvo v predsobi in dnevni sobi. Streha ima še veljavno garancijo.


Ogrevanje je centralno na kurilno olje s kombinacijo sončnih kolektorjev. Poraba olja znaša do 1200 l na leto. Ostali stroški znašajo do 100 EUR na mesec. Vsaka etaža je klimatizirana. Inštaliran je alarm. Optika je urejena.


Vpis v ZK je urejen, nepremičnina je brez bremen. Prodaja se opremljena. Na voljo je v časovnem roku po dogovoru. Uporabno dovoljenje zaenkrat ni pridobljeno.


POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; Agentka Anica Paska Sešek, Tel: 00386-40-626-216, apsesek@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.