ODDANO!! 3-sobno stanovanje, Ljubljana Dravlje, 1100,00 EUR/mesec

3-sobno stanovanje, Ljubljana – Dravlje, zgrajeno l. 2011, 1. nadstropje od 3. v vila bloku, skupna površina 74,40 m2, bivalni prostor 67,0 m2, loža 4,20 m2, klet 3,20 m2, dve garažni parkirni mesti. Cena: 1100,00 EUR/mesec.


V manjšem vila bloku v Dravljah oddamo novejše funkcionalno zasnovano 3-sobno stanovanje z ložo in dvemi garažnimi parkirnimi mesti. V bližini je vsa potrebna infrastruktura – trgovina, pošta, lekarna, LPP postajališče, vrtec, osnovna šola, nakupovalni center itd.


Stanovanje se nahaja v 1. nadstropju urejenega bloka z dvigalom, orientirano je proti jugovzhodu in je izjemno svetlo. Obsega predsobo z vgradnimi omarami, bivalni prostor s kuhinjo in jedilnico in izhodom v pokrito ložo, kopalnico s kadjo, shrambo / utility prostor, kabinet / otroško sobo ter zakonsko spalnico z lastno walk-in garderobo. Kuhinja je polno opremljena (pečica, indukcijska kuhalna plošča, pomivalni stroj, hladilnik z zamrzovalnikom), v utility-ju je pralni stroj. Stanovanje je klimatizirano. Pripada mu shramba v kleti, blok pa ima tudi skupno kolesarnico.


Stroški so odvisni od porabe (ogrevanje – lastna plinska peč, upravnik, elektrika, voda, snaga, internet – optika).


Primerno za pare, posameznike, manjše družine in tuja predstavništva. Živali niso zaželene. Varščina po dogovoru.


POGOJ NAJEMA: Najemnik prevzame v plačilo del stroška priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestavo najemne pogodbe, sestavo zapisnika ter izvedbo primopredaje nepremičnine, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva ter strošek pravnega svetovanja, po odvetniški tarifi, veljavni na dan sklenitve najemne pogodbe (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklenejo med seboj gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.