PRODANO!! Hiša samostojna, Ljubljana Bežigrad, 349.000 EUR

OGLASU JE PRILOŽENA VIZUALIZACIJA POTENCIALNE PREUREDITVE NOTRANJIH PROSTOROV (IZRISI NOTRANJOSTI).


V mirnem naselju individualnih hiš za Bežigradom prodamo samostojno hišo v treh etažah, v skupni izmeri 208,10 m2, s 448 m2 pripadajočega zemljišča. V neposredni bližini se nahaja trgovina, banka, osnovna šola, vrtec, LPP postajališče, itd. Lokacija omogoča hiter dostop do avtocestnega obroča. Hiša je bila delno prenovljena leta 1997 - menjava oken in kritine ter dograjen poslovni prostor.

 

Hiša obsega delno vkopano klet, visoko pritličje in nadstropje (mansardo). V kleti se nahaja poslovni prostor, ki je prilagojen potrebam pediatrične ordinacije in obsega pisarno, ordinacijo, izolirno sobo, tri sanitarije, predprostor, klet in kurilnico v skupni izmeri cca. 80 m2. V pritličju se nahajajo bivalni prostori, ki obsegajo predsobo, dve sobi, dnevni prostor z balkonom in dostopom do vrta, kuhinjo, jedilnico ter kopalnico z ločenim WC-jem. V nadstropju se nahaja predsoba z garderobo, spalnica z balkonom, soba v mansardi, kabinet (likalnica), kopalnica, ločen WC ter neizkoriščeno podstrešje.

 

Hiša ima vse priključke: elektrika, voda, plin, kanalizacija, internet – optika. Ogrevanje je centralno na plinsko peč, možnost vgradnje kamina.

 

Dvorišče je tlakovano, na parceli so tri parkirna mesta. Dostop do poslovnega prostora je urejen tudi neposredno z dvorišča. Okolica hiše je lepo urejena, zelenica, grmički, za hišo je zasajen kivi. Hitro vseljivo, ZK urejeno, odlična priložnost za kupce, ki potrebujete poleg bivanja tudi poslovne prostore. Primerno za zobozdravstveno ordinacijo, kozmetični salon, odvetniško pisarno ipd.

 

OGLASU JE PRILOŽENA VIZUALIZACIJA POTENCIALNE UREDITVE NOTRANJIH PROSTOROV.

 

POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine plača davek na promet z nepremičninami v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.

 

V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.

 

Lepo vabljeni k ogledu.