Hiša vrstna, Ljubljana Rudnik, 850.000 EUR

Vrstna hiša, Ljubljana Rudnik, zgrajeno l. 1993, adaptirano l. 2013, PK+1+M, 305 m2 skupne površine, 159,10 m2 bivalne površine, 1127 m2 zemljišča, vrt, garaža, hiter dostop do obvoznice in centra mesta. Cena: 850.000 EUR.


Na čudoviti lokaciji, v bližini nakupovalnega centra Rudnik, prodamo končno enoto vrstne hiše z vrtom in garažo. V bližini je vsa potrebna infrastruktura; LPP postajališče, AC obvoznice, vrtca in šole. V neposredni bližini so tudi Orle, ki nudijo številne možnosti za rekreacijo in oddih v naravi.


Hiša ima razgiban tloris v treh etažah. V polkleti je garaža za dva avtomobila ter 80 m2 prostorov, ki se trenutno uporabljajo za poslovno dejavnost. V prvem nadstropju se nahajajo spalnica, kopalnica, ovalna dnevna soba, kuhinja z jedilnico z izhodom na prostorno teraso (140 m2). V drugem nadstropju se nahajata dve spalnici, velika kopalnica, ločen WC, ovalna skupna soba, garderobna soba in pralnica.


Hiša ima sledeče priključke: elektriko, vodo, kanalizacijo, plin in kabelski internet. Ogrevanje je na mestni plin.


Zemljiškoknjižno stanje urejeno.


POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; Agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.