ODDANO!! 3,5-sobno stanovanje, Ljubljana Center, 1390,00 EUR/mesec

Na odlični lokaciji, v centru Ljubljane, posredujemo pri oddaji prenovljenega, prostornega, staromeščanskega 3,5-sobnega stanovanja. Stanovanje se nahaja v 1. nadstropju urejenega bloka brez dvigala. Obrnjeno na sever in jug, na jugu se nahaja tudi balkon s pogledom na notranje dvorišče. V okolici je vsa potrebna infrastruktura, LPP postaja, trgovina, vrtec, šola in banka.

 

Funkcionalen tloris stanovanja obsega hodnik, iz katerega se dostopa v tri prostorne sobe, kabinet, kopalnico, ločen WC ter kuhinjo z jedilnico, s shrambo in izhodom na balkon. Sobe so med seboj tudi povezane, tako da je stanovanje primerno tudi za mirno poslovno dejavnost (odvetniška pisarna, ipd). Stanovanje je bilo letos v celoti prenovljeno (nova okna, kopalnica, WC, kuhinja in inštalacije) in je delno opremljeno s stilskimi rustikalnimi kosi pohištva, ostalo pa si najemnik uredi po svoje. Stanovanju pripada tudi klet s površino 1,3 m2.

 

Stanovanje nudi vso potrebno udobje, ima visoke stropove, protivlomna vrata, kuhinja je opremljena z belo tehniko (pomivalni stroj, plinski kuhalnik, napa, pečica, hladilnik z zamrzovalno skrinjo), pralni stroj, optika, ojačevalec signala za internet. Internet si najemnik uredi po želji (na voljo optika - Telemach in Telekom).

 

Stroški so odvisni od porabe (ogrevanje in topla voda – lastna plinska peč, elektrika, voda, upravnik, RTV prispevek, internet).

 

Na voljo parkiranje v okolici z dovolilnico ali v bližnji garažni hiši.

 

Primerno za družino, par ali posameznika. Brez domačih živali, zaželen dolgoročni najem, 2 varščini.

 

POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Najemnik prevzame v plačilo del stroška priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestavo najemne pogodbe, sestavo zapisnika ter izvedbo primopredaje nepremičnine, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva ter strošek pravnega svetovanja, po odvetniški tarifi, veljavni na dan sklenitve najemne pogodbe (+ DDV).


Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklenejo med seboj gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, tel: 00386-40-452-362, e-mail: tgostisa@bazarealestate.com

 

Lepo vabljeni k ogledu.