PRODANO!! 4,5-sobno stanovanje, Ljubljana Šiška, 395.000 EUR

4,5-sobno stanovanje, Ljubljana Koseze, l.1975, leto prenove 2000, 2./4.nad., skupna površina 127,10 m2, neto površina stanovanja 101 m2, 2 terasi in balkon, možnost najema garaže. Cena: 395.000 EUR.


Na izjemni lokaciji, v terasastih blokih v Ljubljani, prodamo veliko in prostorno sončno stanovanje v drugem nadstropju urejenega bloka. Okoliška infrastruktura obsega bližino dveh šol in vrtca, trgovin in tržnic, športnega parka, pošte ter avtobusne postaje LPP. Lokacija omogoča hiter dostop do ljubljanske obvoznice. Parkiranje je omogočeno na zunanjem parkirišču parkirišču ali z najemom garaže.


Stanovanje je prostorno in sončno, orientirano na vzhodno in zahodno stran. Bivalna površina je velikosti 101 m2 in obsega tri sobe, kabinet, spalnico, dnevno sobo, kuhinjo z jedilnico, kopalnico, ločen WC, shrambo in predprostor. Tloris tako nudi funkcionalno razporeditev in veliko svetlobe v vseh prostorih. Iz dnevne sobe in kuhinje je vstop na čudovito veliko teraso, ki je orientirana na zahodno stran. Iz glavne spalnice je izhod na vzhodno teraso.


Internet je zagotovljen z optičnim priključkom, ogrevanje je na mestni toplovod, stroški so odvisni od porabe in števila oseb, obsegajo pa vodo, kanalizacijo, ogrevanje in upravljanje.


Stanovanje se nahaja v bloku, kjer bodo začeli graditi dvigalo. Fasada in betoni so bili obnovljeni l.2016, v stanovanju so bile popolnoma obnovljene inštalacije l.2000, okna so bila menjana l.2006, zahodna terasa pred 10 leti. Stanovanje je lepo vzdrževano. Pripada mu klet v izmeri 1,20 m2 ter uporaba skupnih prostorov (kolesarnica ipd.). Oprema po dogovoru.


POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet z nepremičninami, v višini 2% od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; Agentka Mina Lunder, Tel: 00386-40-626-225, E-mail: mlunder@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.