3-sobno stanovanje, Logatec, 133.000 EUR

Na izjemni lokaciji, v mirnem naselju v neposredni bližini centra, prodamo popolnoma obnovljeno trisobno stanovanje. Nahaja se v pritličju bloka, v skupni izmeri 69,3 m2 (neto površina 62,10 m2) s pripadajočo odprto teraso (4,60 m2) in shrambo v kleti (2,60 m2). Prijetno naselje ima v bližini celotno infrastrukturo, trgovino Hofer, knjižnico Logatec, bencinski servis, občino. Osnovna šola in vrtec sta oddaljena 4 min vožnje, do železniške postaje je 5 min vožnje in avtocestni priključek je oddaljen le 5 min vožnje.


Stanovanje je bilo popolnoma obnovljeno leta 2019. Nova okna z žaluzijami, kakovostna notranja vrata LIP BLED, protivlomna vhodna vrata in nova balkonska vrata, na novo izdelan celotni wc z geberitom, nova kopalnica s tuš kabino, umivalnikom in grelnikom vode. V vseh prostorih so novi radiatorji in v kopalnici nov cevni radiator. Po celotnem stanovanju so nova svetila, vtičnice, stikala in nove varovalke. Položene so kvalitetne talne obloge - oljen hrastov parket, v shrambi wc-ju in kopalnici je položen vinil. Na terasi je izdelana nova streha in po tleh položena keramika. Stanovanje je v celoti prebeljeno in očiščeno.
Razporeditev prostorov obsega svetlo funkcionalno dnevno sobo v povezavi s kuhinjo in jedilnico z izhodom na teraso, otroško sobo, spalnico, ločene sanitarije, kopalnico s tušem in prostorom za pralni stroj in ločeno shrambo.

Blok ima upravnika, ki skrbi za vzdrževanje in rezervni sklad. Možnost uporabe skupne kolesarnice, možnost parkiranja pred blokom. Stanovanje ima ločen števec za elektriko.

V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; Agentka Brina Sotlar, Tel: 00386-40-626-215, E-mail: bsotlar@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.